CzarnyMT2

Forum CzarnyMT2

#1 2011-03-23 18:43:42

[GA]Czarny

Administrator

Punktów :   

Skąd? Gdzie? Co potrzebne? Tutaj się tego dowiesz :)

Wejście do Lochu pająków v1: teleport w pierwszym mieście u Seon-Hae, koszt - 450k yang.
Wejście do Lochu pająków v2: przejście na końcu Lochu pająków v1 u Chuck-Sal, wymagane - Przepustka.

Wejście do Groty Wygnańców v1 (Atlantyda v1): teleport w pierwszym mieście u Seon-Hae, wymagany 70lvl, koszt - 10kk
Wejście do Groty Wygnańców v2 (Atlantyda v2): przejście na końcu Groty v1 u Koe-Pung, wymagany 75lvl i Krwisty Kamień sztuk 1.
Wejście do Kryształowej Komnaty (Atlantyda v3): przejście na końcu Groty v2 u Chen-Heug Tenk, wymagany 85lvl i Czarny Diament sztuk 1.

Wejście na wyspę Zombie: teleport u Seon-Hae: wymagany 85lvl, koszt - 15kk.
Wejście na wyspę Gnomów: teleport u Seon-Hae: wymagany 100lvl, koszt - 25kk.
Wejście na Mapę Handlową: teleport u Seon-Hae: wymagany 10lvl, koszt - 2k
Wejście na wyspę Zabitych: teleport u Seon-Hae: wymagany 130lvl, koszt - 50kk.

Wejście do Krainy Ciemności: teleport u Heuk-Yong w Kryształowej Komnacie (Atlantyda v3), wymagany 145lvl, koszt - 75kk.

Wejście do Śnieżnej Doliny: przejście u Hwa-Hae w Krainie Ciemności, wymagane: Kolczyki Feniksa sztuk 1, 165lvl.

Wejście do Wąwozu Troli: przejście u Pomocnego Reinkara w Wężowym Polu, wymagany: 210lvl, 100kk, Czarny Lód sztuk 1.

*dane do uzupełnienia...

@EDIT

W razie pytań napiszcie post.

Powtarzane posty lub spam będą usuwane.

Nie pytaj kim jestem, tylko kim byłem.
Nie mów mi co mam robić, wiem co chce zrobić.
Nie podnoś głosu, to ci nie pomoże.
Używaj wyzwisk, nimi mnie nie sprowokujesz.

Stopka forum

RSS